دانلود{تحقیق درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون}

با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان تحقیق درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .مربا و مارمالاد و ژله مربا,ويژگيها و روشهاي آزمون مربا,روشهاي آزمون مربا,تحقیق روشهاي آزمون مربا,مقاله روشهاي آزمون مربا,بررسی روشهاي آزمون مربا
تحقیق درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون|50291296|afg

در 20 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش


مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون


1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد


1 ـ هدف


هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است .


هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .


2 ـ دامنه كاربرد


اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است . اندامهاي گياهي مي‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود . اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .


اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است


اندامهاي گياهي مي‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود .


اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .


3 ـ تعاريف و اصطلاحات


در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار مي‏رود : 3 ـ 1 ـ مربا : فرآورده‏ايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .


در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار مي‏رود :


3 ـ 1 ـ مربا :


فرآورده‏ايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .


3 ـ 2 ـ مارمالاد


فرآورده‏ايست كه طي فرآيند خاص از پوره ميوه همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) تا رسيدن به غلظت مورد نياز بدست مي‏آيد .


3 ـ 3 ـ ژله مربا 3


فرآورده‏ايست شفاف كه طي فرآيند خاص از آب ميوه و يا استخراج آبي ميوه كه فاقد ذرات ميوه بوده ممكن است به وسيله تبخير تغليظ شده و يا مواد قندي مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) به آن اضافه شده و تا غلظت مورد نياز حاصل مي‏شود .


در مورد ژله مربا مي‏توان از قطعات ميوه بصورت پراكنده و معلق در بافت آن استفاده كرد .


4 ـ ويژگيها


4 ـ 1 ـ ميوه‏ها : ميوه‏هاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز مي‏باشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود . 4 ـ 2 ـ ساير اندامهاي گياهي :


4 ـ 1 ـ ميوه‏ها :


ميوه‏هاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز مي‏باشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود .


4 ـ 2 ـ ساير اندامهاي گياهي :


ساير اندام‏هاي گياهي مورد مصرف بايد تميز , سالم و تازه باشد ( از گلهاي خشك شده طبق استاندارد مربوطه نيز مي‏توان استفاده نمود .)


4 ـ 3 ـ طعم و بو :


مربا و مارمالاد و ژله مربا بايد طعم و بوي ميوه و يا گياه مورد مصرف را داشته باشد . و عاري از هر گونه طعم و بوي حاصل از سوختگي و فساد مانند كپك زدگي و ترشيدگي باشد .


4 ـ 4 ـ رنگ :


مربا و مارمالاد بايد رنگ فرآورده‏اي باشد كه تحت شرايط طبيعي و سالم بدست آمده و مشخص كننده نوع ميوه , عاري از رنگ سياه و يا قهوه‏اي مربوط به اكسيده شدن ميوه يا كارامليزه شدن مواد قندي است باشد .


افزودن هر نوع رنگ به فرآورده مجاز نمي‏باشد .


4 ـ 5 ـ عيوب :


ميوه آفت زده , لك دار , كپك زده , لهيده و ساير مواد اوليه‏ايكه از نوع نامرغوب بوده و منجر به فرآورده‏هاي نامناسب مي‏شود عيوب تلقي مي‏گردد


4 ـ 5 ـ 1 ـ وجود قطعات سوخته شده و كارامليزه شده جزء عيوب محسوب مي‏شود .


4 ـ 5 ـ 2 ـ وجود هسته به استثناي دانه ريزها 4 وجود پوست به استثناي ميوه‏هائيكه با پوست خورده مي‏شوند مانند گيلاس جزء عيوب محسوب مي‏شود .


4 ـ 6 ـ مواد خارجي :


4 ـ 6 ـ 1 ـ فرآورده بايد فاقد بقاياي گياهي مانند برگ , ساقه , تخمدان و غيره باشد .


4 ـ 6 ـ 2 ـ فرآورده بايد فاقد هر گونه آفت زنده و مرده و يا آثار بقاياي آنها مانند تخم و لارو و شفيره و حفره باشد .


4 ـ 6 ـ 3 ـ در فرآورده نبايد ذرات شن و خاك و غيره وجود داشته باشد .


4 ـ 7 ـ آب :


آب مصرفي در تهيه مربا و مارمالاد و ژله مربا بايد مطابق استاندارد ويژگيهاي آب آشاميدني شماره 1053 باشد .


4 ـ 8 ـ مواد قندي :


افزودن ساكارز , گلوكز ( مايع و يا جامد ) دكستروز , فروكتوز و يا ساير مواد قندي هيدروكربنه مطابق با استانداردهاي مربوطه مجاز مي‏باشد .


4 ـ 9 ـ پري :


ميزان پري حداقل 90 درصد باشد .


4 ـ 10 ـ مواد جامد محلول در آب :


ميزان مواد جامد محلول در آب در مربا و مارمالاد و ژله مربا حداقل 65 باشد .


4 ـ 11 ـ اسيديته :


اسيديته مربا و مارمالاد و ژله مربا بايد در حدود مجاز 1/5-0/1 درصد اسيديته برحسب اسيد سيتريك



مطالب دیگر:
📃تحقيق كليات ميكروكنترلر 8051📃تحقيق پيرامون ميكروفون‌ها📃ميزان‌سازي تنظيم كننده‌هاي ولتاژ ژنراتورهاي سنكرون با به كارگيري مدل ژنراتور درون خطي on-line genera📃تحقيق تشريح ساختمان كلي چند موتور📃تحقيق پيرامون ماشینهای سنکرون📃تحقيق منطق فازی📃تحقيق مقدمه اي درباره خنك سازي دمابرقي (ترموالكتريك)📃تحقيق معرفي سيستمهاي کنترل📃تحقيق مشكلات موجود در برق شهر📃تحقیق مزايا و كاربرد برقگيرها در خطوط انتقال فشار قوي📃تحقیق دزدگير اتومبيل مجهز به 3 تايمر (ورود، خروج و آلارم)📃تحقيق مختصات و قابلیت دستگاه سانترال (مرکز تلفن )📃پروژه محاسبات پخش بار و اتصال كوتاه با نرم افزار Power Factory DIgSLIENT📃تحقيق ماهواره و فرکانسهای مخابراتی📃پروژه ماشين حساب با استفاده از ميكروكنترلر 8051📃پروژه آزمايشگاه مدار منطقي، كنترل كننده هاي برنامه پذيرPLC📃تحقيق كتابخانه‌هاي الكترونيك در كشورهاي ديگر📃تحقيق كارخانجات لامپ پارس شهاب📃گزارش كارآموزي برق، مرکز مخابرات مهدیه📃گزارش كارآموزي برق، شركت مخابرات مركزي نيشابور📃گزارش كارآموزي برق، بازديد ترانس هاي سطح شهر بيجار و اطراف آن📃گزارش كارآموزي برق، بررسي نيروگاه سيکل ترکيبي شهيد رجايي قزوين📃گزارش كارآموزي برق، شركت هپكو اراك📃گزارش كارآموزي برق صنعتي، شركت آريا رعد جهان📃تحقيق کابل های شبکه